Είτε πρόκειται για διάρρηξη, κλοπή καταστημάτων, βανδαλισμό ή άλλο είδος εγκληματικής ενέργειας, κάθε ιδιοκτήτης που διαθέτει επιχείρηση πρέπει να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της απώλειας ή της ζημιάς που προκαλείται στην επιχείρησή του. Ένας τρόπος να μειώσετε σημαντικά αυτούς τους κινδύνους είναι να εγκαταστήσετε κάμερες ασφαλείας.

Γιατί όμως είναι αναγκαίες στην επιχείρησή σας;

  • Αποφυγή εγκληματικότητας

Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους εγκληματίες. Μόνο η παρουσία τους αποτρέπει τους κλέφτες από τυχόν διάρρηξη ή βανδαλισμό. Βέβαια, για να είναι αποτελεσματικά αποτρεπτικό, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε πολλές κάμερες ασφαλείας που να είναι ορατές σε κάθε πιθανό σημείο εισόδου.

  • Παρακολούθηση κινητικότητας

Οι κάμερες ασφαλείας σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να καταγράφετε ό,τι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο ανά πάσα στιγμή. Εκτός από την αποφυγή της εγκληματικότητας μπορείτε να μελετήσετε τις κινήσεις των πελατών της επιχείρησής σας, το είδος των προϊόντων που τους προκαλεί ενδιαφέρον καθώς και το χρόνο που περνούν εκεί.

  • Συλλογή πληροφοριών

Εκτός από την παρακολούθηση της επιχείρησής σας σε πραγματικό χρόνο, οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν πλάνα. Ενώ αυτό γινόταν συνήθως με κασέτες και δίσκους, τα πλάνα ασφαλείας μπορούν τώρα να εγγραφούν απευθείας στους σκληρούς δίσκους του μηχανήματος. Αυτό το καθιστά πολύ πιο βολικό γιατί σας επιτρέπει να ανακτάτε πλάνα από μια συγκεκριμένη στιγμή, μέσω λογισμικού υπολογιστή ή μέσω εφαρμογής smartphone.

  • Αποτροπή διαφορών

Οι κάμερες ασφαλείας δεν είναι χρήσιμες μόνο για την αποτροπή και την επίλυση των εγκλημάτων καθώς μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, η εγκατάσταση καμερών θα αποδειχθεί πολύτιμη και για την επίλυση διαφορών μεταξύ εργαζομένων, ενός περιστατικού με πελάτες ή κάτι παρόμοιο.

Στη SHIELD Group θα βρείτε τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για την προστασία και την ασφάλεια της επιχείρησής σας, με 30% έκπτωση σε κάθε καινούργια εγκατάσταση.