Τα Χριστούγεννα έφτασαν και για γιορτές χωρίς απρόοπτα η Shield Group φροντίζει για την ασφάλειά σας.

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυξάνονται ραγδαία, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας. Το γεγονός αυτό, προκαλεί την ανάγκη για πιο ισχυρά μέτρα ασφαλείας των κτιριακών εγκαταστάσεων και των κατοικιών. Την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, οι επίδοξοι ληστές βάζουν στο στόχαστρο κατοικίες και επιχειρήσεις, την στιγμή που οι ιδιοκτήτες διασκεδάζουν ή απολαμβάνουν τις χειμερινές τους διακοπές.

Η Shield Group με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας έχει συγκεντρώσει τις σημαντικότερες συμβουλές για την προστασία κατοικιών και επιχειρήσεων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

  1. Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του κτιρίου είναι καλά ασφαλισμένα.

Κάθε δίοδος, που θα μπορούσε να κάνει την πρόσβαση στους ληστές ΄΄εύκολη΄΄, πρέπει να είναι ερμητικά σφραγισμένη όσο οι ιδιοκτήτες λείπουν, ακόμα κι αν πρόκειται για ολιγόωρη νυχτερινή έξοδο τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τοποθετήστε κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας ενώ για επιχειρήσεις και καταστήματα με τζαμαρία είναι σημαντικό να υπάρχει ρολό ασφαλείας. Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, πάνω από το 40% των εισβολών σε κατοικίες γίνονται χωρίς χρήση βίας. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν ανασφάλιστες εισόδους ή παράθυρα.

2) Επενδύστε σε προσωπικό ασφαλείας για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αν έχετε επιχείρηση ή αν σκοπεύετε να οργανώσετε κάποια χειμερινή απόδραση αφήνοντας το σπίτι χωρίς επίβλεψη, μην αμελήσετε την ασφάλεια του κτιρίου σας. Τις ημέρες των γιορτών, παρατηρείται αύξηση της εγκληματικότητας, επομένως, η φυσική παρουσία ενός έμπειρου φύλακα είναι η καλύτερη πρόληψη. Οι συχνές περιπολίες γύρω από το κτίριο και η συνεχής παρουσία προσωπικού ασφαλείας είναι αποδεδειγμένο ότι αποτρέπουν σε μεγάλο βαθμό τις ληστείες. Το έμπειρο προσωπικό και ο άριστα εξοπλισμένος στόλος οχημάτων της Shield Group εγγυώνται 100% ασφαλή Χριστούγεννα.

3) Μην κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απουσία σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας. Ακόμα… και τις ληστείες. Την περίοδο των Χριστουγέννων τα social media γεμίζουν γιορτινά posts, ωστόσο, κάποιοι επιτήδειοι δεν συμμερίζονται το Χριστουγεννιάτικο κλίμα αλλά ψάχνουν ευκαιρία να εισβάλλουν στον χώρο σας. Είναι σημαντικό για την ασφάλεια του σπιτιού σας, να μην γνωρίζει κανείς ότι είναι άδειο παρά μόνο ελάχιστα έμπιστα άτομα ώστε να το επιβλέπουν τακτικά.

Στην Shield Group αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας της Shield Group σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, σας παρέχουν προστασία υψηλών προδιαγραφών, προφυλάσσοντας κάθε στιγμή εσάς και την περιουσία σας.

Η ασφάλεια σας είναι καθήκον μας.