Η ασφάλεια της οικίας και της οικογένειάς μας αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα μας ξεχωριστά. Προσβλέπουμε στη διασφάλιση της ψυχικής ηρεμίας και της ομαλής καθημερινότητας μέσα στην εστίας μας, αναζητώντας τους κατάλληλους τρόπους για ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μπορούμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας να αισθανόμαστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι!

Οι συνθήκες διαβίωσης σε ένα σπίτι πρέπει να εγγυώνται αυτό το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας για όλους.

Είναι πολύ σημαντικό, οι γονείς να εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που θα είναι αξιόπιστο και το παιδί θα νιώθει προστατευμένο και ασφαλές, καθώς το αίσθημα της ασφάλειας αποτελεί μια από τις βασικές ανάγκες που έχει κάθε παιδί για τη σωστή ανάπτυξη του ψυχικού του κόσμου.

Το σπίτι είναι ο χώρος που τα παιδιά αναπτύσσουν τις αξίες τους, τα πιστεύω τους καθώς και τις πεποιθήσεις τους συγκριτικά με τον “έξω” κόσμο. Με βάση αυτές τις αρχές τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους προσωπικότητα, γεγονός βέβαια που στη συνέχεια τους βοηθάει να εξελιχθούν και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Τα παιδιά πρέπει να νιώθουν το αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας προκειμένου να εξερευνούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν και αναπτύσσονται! Έτσι θα δοκιμάζουν νέα πράγματα και θα μάθουν πιο εύκολα τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

Το σπίτι για κάθε παιδί πρέπει να είναι το απροσπέλαστο «κάστρο» που τους χαρίζει ασφάλεια και σιγουριά, καθώς και ατελείωτες στιγμές παιδικής ανεμελιάς.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Μα φυσικά θωρακίζοντας το σπίτι μας απευθυνόμενοι στους ειδικούς της SHIELD Group!

Η SHIELD Group αποτελεί την ασπίδα προστασίας των χώρων σας απέναντι σε κάθε κίνδυνο, ενισχύοντας παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας. Ο τομέας της φύλαξης χώρων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών φύλαξης που παρέχει η SHIELD Group. Η υπηρεσία περιλαμβάνει αναλυτικά, τη φύλαξη επαγγελματικών κτιρίων, όπως εμπορικά καταστήματα, εργοστάσια, ξενοδοχεία αλλά και ιδιωτικών χώρων, όπως κατοικίες.