Ασφάλειες

Το ζήτημα της ασφάλειας απασχολεί όλο και
περισσότερο την σημερινή κοινωνία.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις, αναπτύξαμε μια ιδιαίτερα εξειδικευμένη δράση στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας. Διαθέτοντας πλήρη εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών γενικής ασφάλειας σε πελάτες υψηλών απαιτήσεων, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες συνδυάζουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στα ζητήματα ασφαλείας με την πελατοκεντρική μας προσέγγιση. Διαθέτουμε την γνώση μερικών από τα πιο ευαίσθητα επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Πέρα από τα ζητήματα γενικής ασφάλειας, η SHIELD Group δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες φύλαξης εγκαταστάσεων, ανοιχτών χώρων αλλά και αεροδρομίων. Οι συνθήκες ασφαλείας στο εξαιρετικά σύνθετο περιβάλλον ενός αεροδρομίου απαιτούν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης για κάθε στέλεχος της εταιρείας. Ετοιμότητα σε κάθε στάδιο.

Στη SHIELD Group αξιοποιούμε τις γνώσεις μας στον τομέα των επιχειρησιακών περιβαλλόντων και των ρυθμιστικών αρχών, ώστε να εγγυηθούμε ότι οι λύσεις φύλαξης αερολιμένων που προσφέρουμε είναι συνυφασμένες με τα πρότυπα της εκάστοτε αγοράς και τις συγκεκριμένες ανάγκες του αεροδρομίου.

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ