Το σπίτι μας αποτελεί για τους περισσότερους από μας το καταφύγιο μας από όλα τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Το σπίτι ως έννοια, συνδέεται με τα αισθήματα ηρεμίας, γαλήνης και ασφάλειας. Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς δεν αφορά μόνο τη περιουσία μας, αλλά και τις ζωές μας.

Οι ειδικοί της SHIELD GROUP είναι εδώ για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για να κρατήσετε τους διαρρήκτες μακριά από την οικία σας.

Να κλειδώνετε πάντα τις πόρτες και τα παράθυρά σας 

Μπορεί η παραπάνω συμβουλή να σας φαίνεται αυτονόητη, αλλά αρκεί να σκεφτείτε ότι στις περισσότερες διαρρήξεις, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της αστυνομίας, οι εγκληματίες εισέρχονται στο σπίτι ή στο διαμέρισμα μέσω της πόρτας, είτε σπάζοντας την κλειδαριά είτε κλοτσώντας την πόρτα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι οι πόρτες σας είναι ισχυρές, ασφαλείς και πάντα κλειδωμένες.

Αφήστε τα φώτα σας ανοιχτά

Αφήστε φώτα αναμμένα με ένα χρονοδιακόπτη για να φαίνεται πως κάποιος υπάρχει μέσα στο σπίτι. Για την καλύτερη ασφάλεια σας, μπορείτε να επενδύσετε και σε φώτα που λειτουργούν με ανιχνευτές κίνησης. Έτσι θα πιάσετε τους κλέφτες εξ απήνης. Σε περίπτωση μάλιστα που λείπετε από το σπίτι και κάποιοι γείτονες δουν το φως, αμέσως θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Βάλτε έναν συναγερμό

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, σας προστατεύει εξασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει το σπίτι σας, από οποιοδήποτε σημείο, θα χτυπήσει ο συναγερμός, ενεργοποιώντας την σειρήνα κινδύνου. Η σειρήνα του συναγερμού μπορεί όχι μόνο να τρομάξει κάποιον κλέφτη που προσπαθεί να μπει στο σπίτι, αλλά θα ειδοποιήσει και τους γείτονες για τη πιθανή διάρρηξη σας. Επενδύοντας στην αγορά ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας, από τη SHIELD Group, ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας στους κατάλληλους επαγγελματίες!

Απευθυνθείτε στη SHIELD Group

Η ασφάλεια της οικίας και της οικογένειάς μας αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα μας ξεχωριστά. Στη SHIELD Group, φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με βάση τη διαρκώς εμπλουτιζόμενη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, για την ασφάλεια της οικίας, της επιχείρησης, των περιουσιακών σας στοιχείων και των υλικών σας αγαθών. Μελετώντας πάντα τις ολοένα μεταβαλλόμενες αυξανόμενες και διαφορετικές μορφές κινδύνου, τις εκάστοτε συνθήκες, αλλά και τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες, αναλαμβάνουμε τη φύλαξη οποιοδήποτε χώρου!