Η «θωράκιση» των σπιτιών αλλά και των καταστημάτων στις μέρες μας κρίνεται πραγματικά απαραίτητη, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα κλίμα προστασίας και ασφάλειας!

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη δημιουργία αυτού του αισθήματος ασφαλείας, είναι η τοποθέτηση ενός συναγερμού, ο οποίος και είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα ή μέσο ασφαλείας. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι μία διάρρηξη δεν θα συμβεί ποτέ σ’ αυτούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνούν την ενεργοποίηση του συναγερμού τους.

Οι περισσότεροι μάλιστα από τους διαρρήκτες εκμεταλλεύονται αυτό ακριβώς το γεγονός, ότι δηλαδή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών πιστεύουν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο διάρρηξης και ξεχνούν να ενεργοποιήσουν τον συναγερμό τους!

Μία διάρρηξη είναι πραγματικά μια τραυματική εμπειρία. Παρακάτω παρουσιάζουμε τους πιο γνωστούς τρόπους με τους οποίους οι διαρρήκτες προσπαθούν να εξουδετερώσουν έναν συναγερμό!

Καταστρέφουν τη σειρήνα

Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι διαρρήκτες είναι να τοποθετήσουν την σειρήνα του συναγερμού σε ένα βαρέλι με νερό ή να την κάψουν! Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε μία σειρήνα με δική της μπαταρία. Επίσης πρέπει να υπάρχουν δύο σειρήνες μία εξωτερικού αλλά και μία εσωτερικού χώρου.

Κάνουν παρεμβολές στα ασύρματα συστήματα ασφαλείας

Πρέπει να φροντίσετε ώστε το σήμα συναγερμού να δίνεται σε όλα τα διαθέσιμα μέσα μετάδοσης όσο αυτό είναι δυνατόν! Τοποθετήστε την κεντρική μονάδα συναγερμού σε ένα κεντρικό μέρος του σπιτιού σας μακριά από παράθυρα και πόρτες.

Η SHIELD Group προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας, και αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, την εγκατάσταση και την εποπτεία τους. Προφυλάσσει με σύγχρονα μέσα το σπίτι και τα πολύτιμα αντικείμενα ώστε να νιώθετε απολύτως ασφαλείς ακόμα και από τους πιο επίδοξους διαρρήκτες!

Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αναζητάτε για εσάς και την οικογένειά σας.