Σε όλους έχει τύχει να ακούσουμε κάτι ή να φοβηθούμε μες τη νύχτα και να πάει το μυαλό μας στο κακό. Κάποιο τζάμι που μπορεί να σπάσει, ψιθύρους κοντά στο ασανσέρ, ακόμα και περίεργες κινήσεις έξω από το διαμέρισμα μπορούν να μας προϊδεάσουν για τυχόν διάρρηξη.

Ήδη πολλά νοικοκυριά έχουν επιλέξει την τοποθέτηση συναγερμού για την ασφάλεια και την προστασία της κατοικίας τους αλλά και του επαγγελματικού τους χώρου. Ωστόσο, ένα μικρό ποσοστό υπεκφεύγει σε διάφορες δικαιολογίες όπως:

  1. Ο εξοπλισμός είναι ακριβός

Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία είναι ότι ο συναγερμός είναι ακριβός. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να επιλέξει κανείς το συναγερμό που του ταιριάζει, με βάση τα δικά του οικονομικά κριτήρια. Άλλωστε, η τοποθέτηση του συναγερμού είναι πιο προσιτή από ποτέ.

  1. Μένω σε ασφαλή γειτονιά

Σίγουρα δεν παίζει ρόλο αν μένετε σε ασφαλή ή μη γειτονιά, αφού γίνονται καθημερινά παραβάσεις ανεξαρτήτως περιοχής. Αν ήταν έτσι, θα αφήναμε όλοι ξεκλείδωτα πόρτες και παράθυρα σαν να μην τρέχει τίποτα.

  1. Δε θα συμβεί σε εμένα

Το έχετε πει και εσείς, παραδεχτείτε το! Δυστυχώς, η εμπειρία της SHIELD GROUP έχει να πει το ακριβώς αντίθετο. Είστε ανυποψίαστοι μέχρι να σας συμβεί το μοιραίο αλλά τότε μπορεί να είναι αργά για την περιουσία και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

  1. Έχω σκύλο για προστασία

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο σκύλος είναι προστάτης και βοηθάει αρκετά στην αποτροπή μιας εισβολής. Από την άλλη όμως, ο σκύλος που δυσκολεύει τη ζωή του δράστη, τον κάνει αρκετά αναποτελεσματικό.

  1. Κακή φήμη των εταιρειών ασφαλείας

Προφανώς, η άποψη αυτή οφείλεται στην εμπειρία όσων έκαναν κακή επιλογή. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες εταιρείες. Επιλέξτε την κατάλληλη εταιρεία για εσάς.

Η SHIELD GROUP είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη του χώρου σας είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση. Με την υπηρεσία φύλαξης, η εταιρεία φροντίζει για την ασφάλεια και την προστασία κλειστών και ανοικτών εγκαταστάσεων.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και μην περιμένετε να σας συμβεί!