Η ασφάλεια έχει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. Το αίσθημα ασφάλειας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο σπίτι αλλά να επεκτείνεται και στον χώρο εργασίας. Ένας εργαζόμενος περνάει τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα στο χώρο εργασίας του και πρέπει να αισθάνεται 100% ασφαλής. Οι περισσότερες σύγχρονες επιχειρήσεις διαθέτουν συστήματα ασφαλείας, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν αποτελεί ικανό μέτρο πρόληψης, αλλά χρειάζεται να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα.

Η ομάδα της Shield Group, με πολυετή πείρα στο χώρο της ασφάλειας, έχει συγκεντρώσει 5 σημάδια που δηλώνουν οτι η επιχείρησή σας χρειάζεται άμεσα προσωπικό ασφαλείας

Αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο parking
Οι χώροι στάθμευσης αποτελούν συχνά πεδίο δράσης κακοποιών λόγω της μεγάλης έκτασης που καταλαμβάνουν και του κακού φωτισμού. Στατιστικές δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό εγκληματικών ενεργειών λαμβάνει χώρα σε πάρκινγκ ή γκαράζ. Αν έχετε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις ή αν το πάρκινγκ σας έχει ήδη γίνει στόχος κακοποιών με αυξανόμενα κρούσματα κλοπών ή βανδαλισμών, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να προσλάβετε προσωπικό ασφαλείας ώστε να ελέγχει το χώρο και να προλαμβάνει τα εγκληματικά περιστατικά. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες αλλά και οι εργαζόμενοι θα νιώθουν πολύ πιο ασφαλείς.

Αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή
Η αύξηση κρουσμάτων εγκληματικότητας στην περιοχή, είναι σαφές σημάδι ότι πρέπει να ληθφούν πιο δραστικά μέτρα ασφαλείας. Για στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εγκληματικότητα στην γειτονιά όπου στεγάζεται η επιχείρησή σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε το διαδίκτυο ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας άρτια εκπαιδευμένος φύλακας στην είσοδο του κτιρίου κρίνεται απαραίτητος για την ασφάλεια της επιχείρησης σας. Στην Shield Group, επενδύουμε σε ένα εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας με συνεχή μετεκπαίδευση, έτοιμο να αντιμετωπίσει με κριτική ικανότητα και θάρρος οποιοδήποτε περιστατικό.

Επείγουσες καταστάσεις.
Οι security σε μια επιχείρηση δεν συμβάλλουν μόνο στην πρόληψη εγκληματικών ενεργειών αλλά και σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό ασφαλείας προκύψει. Αν για παράδειγμα εμφανιστεί κάποιος άγνωστος στο χώρο, ο φύλακας μπορεί με ευγένεια και διακριτικότητα να διαπιστώσει αν πρόκειται για απειλητικό επισκέπτη. Το προσωπικό ασφαλείας έχει τη γενική εποπτεία του χώρου και την κατάρτιση να δράσει ανάλογα. Θα ενημερώσει τους υπεύθυνους για τυχόν φθορές στον κτίριο ή αν κάποια σκάλα γλιστράει. Επιπλέον θα έχει υπόψη του μηχανικά προβλήματα για την πρόληψη φωτιάς. Η ασφάλεια που προσφέρει ένας security στον χώρο είναι ανεκτίμητη γιατί μπορεί να προλάβει σοβαρά ατυχήματα στον εργασιακό χώρο.

Η επιχείρησή σας βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία.
Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε απομονωμένο ή δυσπρόσιτο μέρος, το πιθανότερο είναι η αστυνομία να μην ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανείς τριγύρω να ενημερώσει για τυχόν ύποπτες ενέργειες. Ωστόσο, η επιχείρησή σας πρέπει να είναι πάντοτε ασφαλής. Εμπιστευτείτε την ασφάλεια της επιχείρησής σας σε εταιρεία security ωστε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του χώρου σας

Οι υπάλληλοι εργάζονται σε βάρδιες
Οι επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό με βάρδιες πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, καλό είναι να έχουν στατική φύλαξη στο χώρο ή συχνές περιπολίες. Εκείνες τις ώρες διενεργούνται οι περισσότερες εγκληματικές ενέργειες, επομένως είναι απαραίτητος ένας φύλακας ασφαλείας που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζομένων και του χώρου.

Η Shield Group, βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση για να καλύψει στο μέγιστο βαθμό την ανάγκη σας για ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας
Με υπευθυνότητα και γνώση προστατεύουμε την επιχείρησή σας.