Φύλαξη Χώρων

Η SHIELD Group αποτελεί την ασπίδα προστασίας των
χώρων σας απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Ο τομέας της Φύλαξης Χώρων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών φύλαξης που παρέχει η SHIELD Group. Με την υπηρεσία φύλαξης χώρων, φροντίζουμε για την ασφάλεια και την προστασία κλειστών και ανοικτών εγκαταστάσεων. Η υπηρεσία περιλαμβάνει αναλυτικά, τη φύλαξη επαγγελματικών κτιρίων, όπως εμπορικά καταστήματα, εργοστάσια, ξενοδοχεία αλλά και ιδιωτικών χώρων, όπως κατοικίες.

Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και για την περίμετρο. Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα.
Επιπλέον, οι υπάλληλοι ασφαλείας καταγράφουν μια σειρά από επισημάνσεις πρόληψης και αντιμετώπισης μη ασφαλών καταστάσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση κάθε στιγμή και χρόνος αντίδρασης για τυχόν απειλητικές καταστάσεις.

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ