Η ασφάλεια είναι μια σημαντική πτυχή για την εκάστοτε επιχείρηση που όμως δεν αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα που της πρέπει. Είναι ένας τομέας που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να περικοπεί ή να καταργηθεί εντελώς προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.

Σε μια τόσο ανταγωνιστική και αβέβαιη οικονομικά εποχή είναι φυσικό για τις επιχειρήσεις να κάνουν περικοπές όπου είναι δυνατόν. Η ασφάλεια μιας επιχείρησης μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ως μια πρόσθετη “πολυτέλεια”, κάτι που μια επιχείρηση θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό. Ωστόσο, το να περικόψετε εντελώς τα χρήματα για τον τομέα της ασφάλειά σας, μπορεί μακροπρόθεσμα να σας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο στο κομμάτι της εγκληματικότητας γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων. Οι ειδήσεις και οι εφημερίδες, έχουν συνεχείς αναφορές σχετικά με την αύξηση των κλοπών και της εγκληματικότητας σε ακίνητα, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία όχι μόνο στους ιδιοκτήτες των σπιτιών αλλά και στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για τις υπηρεσίες μας μετά από μια διάρρηξη που τους κόστισε και χρήμα αλλά και χρόνο. Είναι πράγματι λυπηρό να χρειάζεται οι άνθρωποι πρώτα να πάθουν κάτι τόσο άσχημο και μετά να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάζονται πραγματικά κάποια μορφή ασφάλειας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε το φαινόμενο κάτοικοι μιας γειτονιάς να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πληρώσουν μια εταιρεία security με σκοπό να περιπολεί τους δρόμους τους λόγω των συνεχών διαρρήξεων και της ελλειπούς αντίδρασης της αστυνομίας.

Η SHIELD Group, μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών security, διαθέτει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένους επαγγελματίες σωματοφύλακες για τη φύλαξη του χώρου σας. Με τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, προετοιμάζουμε τα στελέχη και το προσωπικό, ώστε να μπορεί να αναλάβει την προσωπική ασφάλεια σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Μάλιστα εκτός από την αύξηση των ιδιωτών που προσλαμβάνουν εταιρείες ασφαλείας για κινητή ασφάλεια, έχει αυξηθεί και το ποσοστό αγοράς κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης για ιδιωτικούς χώρους. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου μας και μάθετε περισσότερα…