Σε μια εποχή όπου η ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι πραγματικά ραγδαία τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας αποτελούν σίγουρα τον δρόμο προς τον οποίο οδεύει ο τομέας της ασφάλειας. Αν και υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται πιο άνετα έχοντας έναν φρουρό στο χώρο τους, έχουμε παρατηρήσει ότι σε μεγάλο ποσοστό η παραδοσιακή στατική φύλαξη αντικαθίσταται από ισχυρά συστήματα κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης. Πολλές ιδιωτικές κατοικίες εγκαθιστούν κάμερες για να βοηθήσουν στην αποτροπή πιθανών κλεφτών ή για να συλλάβουν οποιονδήποτε θέλει να κάνει κακό στην ιδιοκτησία τους. Διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση!

Η στατική φύλαξη παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή η οποία όμως προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τους ανατίθενται και άλλα καθήκοντα πέραν του τομέα της φύλαξης!

Επιλέγοντας τη σωστή εταιρεία security

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες που μπορείτε να επιλέξετε από πλευράς ασφάλειας για τις εγκαταστάσεις σας. Όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας, από το τι είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας/το σπίτι σας αλλά και από τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Μια σωστή εταιρεία security θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς, καθώς και να προσαρμόσει την υπηρεσία στις ανάγκες σας.

Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και για την περίμετρο του. Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα.

Επιπλέον, οι υπάλληλοι ασφαλείας καταγράφουν μια σειρά από επισημάνσεις πρόληψης και αντιμετώπισης μη ασφαλών καταστάσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση κάθε στιγμή και χρόνος αντίδρασης για τυχόν απειλητικές καταστάσεις.

Μην αφήνετε την ασφάλειά σας για μετά…Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προστατεύσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας για τα οποία μάλιστα έχετε  δουλέψει πολύ σκληρά.

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας! Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες!