Γνωρίζετε ότι από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας; Το ποσοστό σίγουρα δεν είναι μικρό.

Όσο αυξάνεται η εγκληματικότητα τόσο αυξάνονται και τα συστήματα ασφαλείας σε κάθε σπίτι καθώς όλοι προσπαθούμε να προφυλαχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάζοντας την ασφάλεια με την οικονομία. Τόσο οι κάμερες όσο και οι υπηρεσίες, συστήματα ασφαλείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προφυλάξουμε αρχικά τον εαυτό μας και στη συνέχεια την περιουσία μας. Ας μάθουμε στην συνέχεια του άρθρου μας τους υπόλοιπους λόγους για τους οποίους χρειάζεται το κτίριό σας ασφάλεια.

Αναγνώριση κάποιου υπόπτου

Το να βλέπετε έναν ξένο κοντά στο σπίτι σας ενώ τα παιδιά σας παίζουν έξω αποτελεί σίγουρα ένα “προειδοποιητικό” σημάδι. Οι κάμερες ασφαλείας σας μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε οποιοδήποτε τέτοιο άτομο, επιτρέποντάς σας να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες την κατάλληλη στιγμή.

“Προστασία” από τον COVID-19

Τώρα, ας σκεφτούμε πώς οι υπηρεσίες ασφαλείας μιας επαγγελματικής εταιρείας μπορούν να σας προστατεύσουν από τον COVID-19! Εάν έχετε εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στην πόρτα του σπίτι σας, μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπαίνει στο σπίτι σας και ποιος φοράει μάσκα. Μπορεί να είστε σίγουροι ότι τα άμεσα μέλη της οικογένειάς σας δεν μεταφέρουν τον ιό. Ωστόσο, κάθε γείτονας ή φίλος που θα σας συναντήσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να αποτελέσει απειλή για την υγεία τη δική σας και της οικογένειάς σας. Εάν έχετε εντοπίσει τον επισκέπτη σας να έρχεται προς το μέρος σας τότε έχετε χρόνο να πάρετε μια μάσκα ή κάποιο αντισηπτικό για να τα χρησιμοποιήσει πριν εισέλθει στον χώρο σας!

Η SHIELD Group προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας, και αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, την εγκατάσταση και την εποπτεία τους. Προφυλάσσει με σύγχρονα μέσα το σπίτι σας και τα πολύτιμα αντικείμενά σας ώστε να νιώθετε απολύτως ασφαλείς. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αποζητάτε για εσάς και την οικογένειά σας!