Βρίσκονται σε ασφαλές μέρος; Που πρέπει να τα κρύψω για να τα προφυλάξω από επίδοξους ληστές; Χρειάζεται εξειδικευμένο σύστημα ασφαλείας; Αυτά είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα που απασχολούν τους ανθρώπους που κρύβουν στο σπίτι ή στον επαγγελματικό τους χώρο τα κοσμήματα ή τα χρήματά τους.

Η SHIELD Group έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές απαντώντας στις πιο συχνές ερωτήσεις όσων θέλουν να προφυλάξουν τέτοιου είδους περιουσιακά στοιχεία.

Είναι ασφαλές τελικά να υπάρχουν κοσμήματα και χρήματα στο σπίτι ή πρέπει να βρίσκονται σε θυρίδα;

Η απάντηση είναι ναι, εκτός και αν πρόκειται για αντικείμενα αμύθητης αξίας. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να φυλάσσουν τα κοσμήματα στο σπίτι τους είτε γιατί είναι δεμένοι συναισθηματικά μαζί τους είτε γιατί θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκονται εκτεθειμένα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει για την ύπαρξή τους εκτός από ελάχιστα άτομα εμπιστοσύνης. Επιπλέον, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες για την ασφάλειά τους, όπως η ασφάλεια της περιοχής και η ασφάλεια του σπιτιού.

Που πρέπει να κρύψω τα χρήματα και τα κοσμήματα για να είναι ασφαλή;

Βιβλιά, αυτοσχέδιες εσοχές σε τοίχους ακόμα και στην… κατάψυξη, είναι μόνο μερικές από τις πιο ευφάνταστες κρυψώνες που έχουν σκαρφιστεί κατά καιρούς οι άνθρωποι για να προφυλάξουν τα κοσμήματά τους από τους επιτήδειους! Αν και κάποιες από αυτές τις λύσεις είναι πράγματι σωτήριες, το καλύτερο είναι να υπάρχει ένα σύγχρονο χρηματοκιβώτιο σε ασφαλές μέρος στο σπίτι σε συνδυασμό με ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας. Η SHIELD Group αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επίβλεψη συστημάτων ασφαλείας όπως συστηματα συναγερμού και καμερών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες!

Τα συστήματα ασφαλείας, δρουν πολλές φορές προληπτικά καθώς απωθούν τους δράστες και φυσικά ειδοποιούν εγκαίρως την άμεση δράση και τους ιδιοκτήτες σε περίπτωση εισβολής. Έτσι έχετε πάντα τον έλεγχο ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σπίτι.

Χρειάζεται σύστημα ασφαλείας το σπίτι μου αν υπάρχουν πολύτιμα αντικείμενα;

Η απάντηση είναι ναι! Η αλήθεια είναι ότι όσο καλά και αν κρύψει κανείς τα χρήματα και τα κοσμήματά του, το πιθανότερο είναι οι ληστές να τα ανακαλύψουν ειδικά αν δεν ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία και έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να δράσουν ανενόχλητοι. Τα συστήματα ασφαλείας είναι μια ασφαλής επιλογή, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κριθεί απαραίτητη η στατική φύλαξη ή η περιπολία. Αν για παράδειγμα έχετε στο σπίτι σας πολύτιμα αντικείμενα που κοστίζουν μια περιουσία ή είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας δεν μπορείτε να το διακινδυνεύσετε καθώς μια πιθανή απώλειά τους θα είναι αναντικατάστατη και σίγουρα θα σας κοστίσει περισσότερο.

Η SHIELD Group, εδώ και 15 χρόνια φροντίζει για την ασφάλεια της περιουσίας σας και της οικογένειάς σας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε προστατευμένοι, γι’ αυτό σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας.