Το φαινόμενο της εγκληματικότητας σε μια κοινωνία και η ανασφάλεια που γεννάται στους πολίτες εξαιτίας ενεργειών που διεγείρουν τις ανησυχίες και τους φόβους τους, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα. Οι διαρρήξεις στις οικίες έχουν ιδιαίτερα αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια. Η λήψη όμως βασικών μέτρων προστασίας μπορεί να μειώσει δραστικά την πιθανότητα διάρρηξης της οικία μας.

Το αίσθημα της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που χρειάζεται να νιώθει ο άνθρωπος καθώς η έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα. Το να νιώθει κάποιος ότι μπορεί οποιοσδήποτε και για τον οποιονδήποτε λόγο να μπει στο σπίτι του παράνομα για να κλέψει και να προκαλέσει κακό τόσο σε αυτόν όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα, δεν είναι καθόλου ευχάριστο συναίσθημα!

Κοιτάξτε το σπίτι σας προσεκτικά. Νιώθετε ασφαλής μέσα σε αυτό; Αν όχι, τότε φροντίστε να μάθετε τα σημεία του σπιτιού από τα οποία μπορούν να μπουν οι διαρρήκτες!

Πρόσβαση από ψηλά δέντρα
Τα ψηλά δέντρα και τα πυκνά φυτά σε κήπους θέτουν κινδύνους για την ασφάλεια ενός χώρου, αφού παρέχουν την επιθυμητή «κάλυψη» για να μπαίνουν οι διαρρήκτες στα σπίτια διευκολύνοντας τα σχέδια τους.

Είσοδος από βοηθητικά σημεία
Πολλοί από του διαρρήκτες πολλές φορές χρησιμοποιούν κάθε είδους βοηθητικές πόρτες,(πόρτες γκαράζ, φεγγίτες) για να εισέλθουν σε ένα σπίτι. Ακόμα λοιπόν και εάν δεν χρησιμοποιείτε συχνά τα βοηθητικά σημεία εισόδου μην ξεχνάτε να τα ασφαλίζετε γιατί οι διαρρήκτες είναι πιο αδίστακτοι από ποτέ και δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την οποιαδήποτε ευκαιρία.

Λένε, πως “σπίτι είναι εκεί όπου είναι τα αγαπημένα μας πρόσωπα” και είναι αλήθεια. Γιατί ανεξάρτητα με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας μας, η επιστροφή στο σπίτι μας είναι από τα μοναδικά πράγματα, που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς και αποτελεί τον χώρο που δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς.

Ο τομέας της φύλαξης χώρων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών φύλαξης που παρέχει η SHIELD Group. Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και για την περίμετρο.

Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα.