Διανύουμε μια εποχή που τώρα περισσότερο από ποτέ, έχουμε όλοι εκτιμήσει την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία μέσα στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας!

Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα από μας, να έχουμε το προσωπικό μας καταφύγιο και να το προσέχουμε για να μας προσέχει! Τέσσερις τοίχοι γεμάτοι συναισθήματα, προσωπικές στιγμές, λύπες και χαρές. Γιατί λοιπόν έχουμε την τάση να το αφήνουμε απροστάτευτο και εκτεθειμένο σε αποδεδειγμένα υπαρκτούς κινδύνους;

Η αλήθεια είναι πως οι έμπειροι διαρρήκτες μπορούν εύκολα να παραβιάσουν ένα σπίτι μέσω των διαφόρων σημείων εισόδου του, χωρίς καν να έχουν οργανώσει ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα σημεία αυτά λίγο πιο αναλυτικά:

Εξώπορτες
Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών είναι αλαζόνες και πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρει ποτέ κανείς να τους πιάσει. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που εισβάλουν σε ένα σπίτι μέσω της μπροστινής του πόρτας. Δεν ανησυχούν καθόλου για το εάν θα γίνουν αντιληπτοί από κάποιον γείτονα, ο οποίος θα δει τα χαρακτηριστικά τους με τόσες λεπτομέρειες και θα δώσει ακριβή περιγραφή στην αστυνομία.Επίσης, πολλοί διαρρήκτες παραβιάζουν την κύρια είσοδο του σπιτιού μέσω των εφεδρικών κλειδιών που πολύς κόσμος κρύβει σε διάφορα σημεία έξω από το σπίτι, όπως κάτω από χαλιά ή σε γλάστρες,

Παράθυρα
Ένα άλλο πολύ γνωστό σημείο για τους διαρρήκτες και εύκολα προσβάσιμο (τις περισσότερες φορές) σε ένα σπίτι είναι τα παράθυρα. Οι περισσότεροι διαρρήκτες απλώς σπάνε τα παράθυρα ώστε να εισέλθουν στα σπίτια, άλλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση μέσω των παραθύρων επειδή οι ιδιοκτήτες τα έχουν αφήσει ανοιχτά ή δεν τα έχουν κλειδώσει.

Η ασφάλεια της οικίας μας αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ο τομέας της φύλαξης χώρων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών φύλαξης που παρέχει η SHIELD Group. Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και για την περίμετρο.

Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα.

Εάν θέλετε να μάθετε και τις υπόλοιπες συμβουλές από τους ειδικούς της SHIELD Group διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου!