Μηχανοκίνητη Προστασία

Η συνοδεία και η προστασία φυσικών προσώπων,
αποτελεί μια εξαιρετικά ευαίσθητη υπηρεσία με
υψηλές απαιτήσεις, καθώς αφορά την σωματική
ακεραιότητα ανθρώπων.

Η κατηγορία αυτή μπορεί να απευθύνεται σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, πολιτικούς ή επαγγελματίες από τη χώρα μας ή το εξωτερικό, που χρειάζονται αξιόπιστη και διακριτική φρούρηση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας, για να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προβεί στην κατάλληλη επιλογή των ειδικών φυλάκων, με επαγγελματίες που διακρίνονται για την ικανότητα και την εχεμύθειά τους.

Η SHIELD Group, διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά βοηθήματα και ειδικά διαμορφωμένα μέσα μετακίνησης όπως αυτοκίνητα, ασύρματο δίκτυο, αλεξίσφαιρα, όπλα και φυσικά μηχανοκίνητα μέσα. Οι μηχανές προστασίας εάν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορεί να αποτελέσουν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των υπευθύνων ασφαλείας. Η δυνατότητα που έχει η μηχανή να καλύπτει ταυτόχρονα πολλούς ρόλους, την καθιστά ένα πολύ σημαντικό συστατικό ενός επιτυχημένου συστήματος ασφαλείας.

Τα καθήκοντα ενός μοτοσικλετιστή- φύλακα είναι η παρακολούθηση των επικίνδυνων σημείων από τα οποία θα περάσει το φυλασσόμενο πρόσωπο, ο έλεγχος των επικίνδυνων ζωνών, η συνεχής ροή πληροφοριών στον επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας, καθώς και η επιθεώρηση και ασφάλιση σημείων-χώρων άφιξης του προσώπου.

Για να μπορέσει η μηχανή να ανταποκριθεί με επιτυχία στον ρόλο της και να προστατεύσει το πρόσωπο, είναι απαραίτητος ο σωστός σχεδιασμός, η σωστή επιλογή μηχανής, ο κατάλληλος εξοπλισμός της καθώς και η ειδική εκπαίδευση του μοτοσικλετιστή.

Η SHIELD Group, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία για την παροχή μηχανοκίνητης προστασίας και σχεδιάζει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες της συνοδείας σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής και των μετακινήσεών σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας.

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ