Μύθος 1

Δεν χρειάζεται σύστημα ασφαλείας αν υπάρχει ανοιχτό φως το βράδυ

Αλήθεια : Τα ανοιχτά φώτα σε ένα γραφείο δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και δεν αποτελούν επαρκές μέτρο πρόληψης από κλοπές και διαρρήξεις. Συχνά, μπορεί να προτείνεται ως λύση ανάγκης για μεμονωμένες περιπτώσεις, ωστόσο δεν αποτελεί μόνιμη μέθοδο προστασίας. Αντιθέτως, αν τα φώτα του γραφείου είναι ανοιχτά κάθε βράδυ, αυτό ίσως προσελκύσει τους διαρρήκτες, οι οποίοι πριν εισβάλλουν σε ένα κτίριο το παρακολουθούν τακτικά. Κάθε σύγχρονο γραφείο χρειάζεται ένα αντίστοιχα σύγχρονο σύστημα για την ασφάλεια του.

Μύθος 2

Αν οι διαρρήκτες κόψουν το καλώδιο του συναγερμού, απενεργοποιείται

Αλήθεια: Άλλος ένας μύθος είναι ότι ο συναγερμός μπορεί να απενεργοποιηθεί από τους διαρρήκτες κόβοντας τα καλώδια. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού δεν είναι τόσο εύκολο να παρακαμφθούν γεγονός που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Πρόκειται για εξελιγμένα συστήματα που λειτουργούν συνδυαστικά με καλώδια και ασύρματη τεχνολογία. Επομένως, σε περίπτωση της παραμικρής παραβίασης του συστήματος, το κέντρο λήψης σημάτων λαμβάνει ειδοποίηση ώστε να ενημερώσει την άμεση δράση. Είναι χρήσιμο όταν επιλέξετε σύστημα συναγερμού για το γραφείο σας να απευθυνθείτε στην πιο εκσυγχρονισμένη και έμπιστη εταιρεία της αγοράς για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η ασφάλεια της περιουσίας και των εργαζομένων. Η Shield Group, πρωτοπόρος στον χώρο της ασφάλειας είναι εξοπλισμένη με συστήματα συναγερμών τελευταίας τεχνολογίας.

Μύθος 3

Τα συστήματα ασφαλείας προστατεύουν μόνο από διαρρήκτες

Αλήθεια: Ένας ακόμη μύθος που οφείλει να καταρριφθεί είναι ότι ένα σύστημα ασφαλείας προστατεύει μόνο από κλοπές και διαρρήξεις. Αυτή η παρανόηση περιορίζει σημαντικά την έννοια της ασφάλειας εν γένει. Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας έχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να νιώσετε πραγματική ασφάλεια στο γραφείο. Αν υπάρξει εστία πυρκαγιάς ή διαρροή τοξικού αερίου, ο συναγερμός μπορεί να αποβεί σωτήριος τόσο για την ασφάλεια του κτιρίου όσο και για την σωματική σας ακεραιότητα.

Η ομάδα της Shield Group βρίσκεται πάντα δίπλα σας για καλύψει κάθε σας ανάγκη. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλειας και με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας, εργάζεται με θάρρος, διακριτικότητα και υπευθυνότητα.

Η ασφάλεια σας είναι δική μας ευθύνη.