Το 2022 είναι εδώ!

Η SHIELD Group υποδέχεται με χαρά και αισιοδοξία το νέο έτος και δεσμεύεται για ακόμη μια χρονιά να παρέχει σε εσάς και την επιχείρησή σας τις πιο προηγμένες υπηρεσίες ασφαλείας και καθαρισμού, πάντα με επίκεντρο εσάς και τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Αναγνωρίσουμε πόσο σημαντικό είναι το αίσθημα της ασφάλειας για κάθε άνθρωπο και κάθε χρόνο εξελισσόμαστε για να νιώθετε κάθε στιγμή περισσότερο ασφαλείς.

Η SHIELD Group σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη!

Φύλαξη χώρων 

Η ασφάλεια και προστασία των χώρων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη φύλαξη επαγγελματικών χώρων και ιδιωτικών κατοικιών μελετώντας τα εκάστοτε δεδομένα προσεκτικά προτείνοντας τις κατάλληλες υπηρεσίες:

Εγκατάσταση υπερσύγχρονων συστημάτων ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τόσο την εγκατάστασή συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας όσο και την συνολική εποπτεία τους. Ένα εξελιγμένο σύστημα συναγερμού ή η τοποθέτηση καμερών είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα για την επαρκή ασφάλεια κάθε χώρου.

Στατική Φύλαξη

Η στατική φύλαξη προτιμάται κυρίως σε εισόδους και εξόδους κτιρίων. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της SHIELD Group σας παρέχει 24ωρη φύλαξη, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Κινητή περιπολία

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κινητή περιπολία προτιμάται, όπως για παράδειγμα σε μεγάλες εργοστασιακές εγκαταστάσεις. H έμπειρη ομάδα της SHIELD Group ελέγχει για ύποπτες κινήσεις αλλά και για πιθανά ατυχήματα και σας ενημερώνει άμεσα όπου και αν βρίσκεστε.

Φύλαξη Προσώπων 

Η φύλαξη προσώπων χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες και εμπειρία. Οι security της SHIELD Group δρουν με εχεμύθεια και τόλμη σε κάθε περίσταση και εκπαιδεύονται συνεχώς για να προσφέρουν προσωπική ασφάλεια, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Αρχή μας είναι η πρόληψη και η αποκλιμάκωση οποιασδήποτε απειλητικής κατάστασης με διακριτικότητα.

Συνοδεία 

Στην SHIELD Group αναλαμβάνουμε με μεγάλη υπευθυνότητα τη μεταφορά σημαντικών προσώπων, εμπορευμάτων, χρηματαποστολών, έργων τέχνης ή οπουδήποτε πολύτιμου αντικειμένου. Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό και ειδικά μέσα μετακίνησης τα οποία διαθέτουν GPS. Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και διαθέτουν γνώσεις πολεμικών τεχνών και πρώτων βοηθειών. Τα έμπειρα στελέχη μας διενεργούν έρευνα για να σχεδιάσουν το κατάλληλο πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη επικίνδυνες περιοχές, το είδος μεταφοράς κ.λπ.

Ασφάλειες

Η SHIELD Group, συνεχώς εξελισσόμενη στον χώρο της ασφάλειας προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης σε ανοιχτές εγκαταστάσεις και αερολιμένες. Το σύνθετο περιβάλλον ενός αεροδρομίου απαιτεί υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης και εμείς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις διεθνών προδιαγραφών.

Facility management 

Αφουγκραζόμενοι τις πολλαπλές ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού στην επιχείρησή σας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ώστε να πετύχετε την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας, με το πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Για εμάς η ασφάλειά είναι καθήκον!