Το καλοκαίρι έφτασε και η εποχή των πρώτων μπάνιων είναι εδώ. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από μας αγαπάμε τις παραλίες και τις ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδίως όταν ο υδράργυρος «χτυπάει κόκκινο»!

Μάλιστα όλοι όταν πηγαίνουμε σε μια παραλία κουβαλάμε μαζί ,μας αντικείμενα, όπως το πορτοφόλι, το κινητό, τις πιστωτικές κάρτες και τα μετρητά μας, τα οποία φυσικά και δεν θέλουμε να μας τα κλέψουν.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που αντί να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε νιώθουμε ένα διαρκές άγχος για την ασφάλεια των προσωπικών μας αντικειμένων, όσο εμείς κολυμπάμε, λιαζόμαστε ή παίζουμε μακριά από τα πράγματά μας.

Η παραλία είναι για τους κλέφτες πεδίο… δόξης, καθώς οι περισσότεροι χαλαρώνουν και εύκολα κάνουν το λάθος που ευνοεί τον κλέφτη.

Οι ειδικοί της SHIELD Group είναι εδώ για να σας δώσουν έξυπνα tips και λύσεις πρόληψης για να μην σας κλέψουν στην παραλία!

Κολυμπήστε σε «βάρδιες»

Εάν έχετε πάει στην παραλία παρέα με φίλους ή με την οικογένειά σας ένα αποτελεσματικό μέτρο προστασίας των πολύτιμων σας αντικειμένων σας θα μπορούσε να είναι να κολυμπάτε στη θάλασσα εναλλάξ, ώστε να υπάρχει πάντα κάποιο άτομο έξω που να προσέχει τα πράγματα.

Στερεώστε κάπου τα αντικείμενα σας

Ένας έξυπνος τρόπος για να μην σας κλέψουν στην παραλία είναι να προσπαθήσετε να κλειδώσετε ή να ασφαλίσετε την τσάντα σας σε κάποιο σταθερό αντικείμενο, όπως η ομπρέλα και η ξαπλώστρα σας. Με αυτό τον τρόπο θα δυσκολέψετε πολύ το έργο του κλέφτη.

Μην αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα εκτεθειμένα

Όταν αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα εκτεθειμένα σε κοινή θέα είναι σαν να προκαλείτε πραγματικά τους κλέφτες! Φροντίστε να βρείτε ένα μέρος να τα κρύψετε. Είτε κάτω από την πετσέτα είτε μέσα στο αντηλιακό ακόμα και μέσα στο καπέλο.

Για να μην βγει… ξινή η βόλτα στην παραλία, ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών της SHIELD Group και απολαύστε τα μπάνια σας άφοβα!