Η ολοκληρωμένη και σίγουρη ασφάλεια αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση. Από την ασφάλεια της επιχείρησης εξαρτώνται η ομαλή της λειτουργία, η εξασφάλιση των εσόδων της και φυσικά, η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων. Στην σύγχρονη εποχή με την αύξηση της εγκληματικότητας, κάθε επιχείρηση οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή εταιρείας ασφαλείας ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες της.

Με ποια κριτήρια όμως πρέπει να επιλέξει ένας επιχειρηματίας εταιρεία ασφαλείας; H SHIELD Group έχει συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά:

Εμπιστοσύνη

Ίσως προξενεί εντύπωση ότι η εμπιστοσύνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό αλλά σκεφτείτε ότι η εταιρεία Security που θα επιλέξετε έχει εξ ολοκλήρου στα χέρια της την ασφάλεια της επιχείρησής σας. Η εταιρεία που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να καλλιεργεί ένα υψηλό αίσθημα ασφάλειας και να υπάρχει μια καλή συνεργασία ώστε τόσο ο επιχειρηματίας όσο και οι εργαζόμενοι να εργάζονται απαλλαγμένοι από περιττά άγχη και να παραμένουν προσηλωμένοι στις εργασίες τους. Η SHIELD Group έχει ως αρχή της την άριστη συνεργασία, δημιουργώντας σχέσεις που βασίζονται στην εχεμύθεια, την υπευθυνότητα και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα και τις ανάγκες του πελάτη.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας

Είναι σημαντικό η εταιρεία να είναι εκσυγχρονισμένη και εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας. Ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο σύστημα συναγερμού προστατεύει πλήρως το κτίριό σας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να απενεργοποιηθεί. Δεν έχει νόημα να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε παλαιότερης γενιάς συστήματα καθώς η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν σωστά θα είναι τεράστια. H SHIELD Group είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στον τομέα της ασφάλειας παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου ώστε να βελτιώνεται συνεχώς και να παρέχει τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Εμπειρία

Κάθε πελάτης έχει ξεχωριστές ανάγκες ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, την περιοχή, το είδος της επιχείρησης κ.α. Για εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες του πρέπει να απευθυνθεί σε μια έμπειρη εταιρεία που θα εξετάσει με προσοχή όλες τις παραμέτρους ώστε να προτείνει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Η SHIELD Group εδώ και 15 χρόνια γνωρίζει καλά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και στέκεται δίπλα στον πελάτη προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας.

Προσωπικό ασφαλείας

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν τις εταιρείες ασφαλείας είναι το Α και το Ω. Ένας καλός security οφείλει να είναι άρτια εκπαιδευμένος, ψύχραιμος, παρατηρητικός και να μπορεί να θέτει υπό έλεγχο μια κρίσιμη κατάσταση. Επιπλέον, πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και να είναι πάντα σε εγρήγορση. Τα χαρακτηριστικά ενός καλού security είναι ανεκτίμητα γι’αυτό εμείς στην SHIELD Group επιλέγουμε την ομάδα μας με προσοχή και στην συνέχεια προσφέρουμε συνεχή μετεκπαίδευση ώστε να είμαστε βέβαιοι για την δική σας ασφάλεια.

Η ασφάλεια για εμάς είναι το πολυτιμότερο αγαθό!