Λένε, πως “σπίτι είναι εκεί όπου είναι τα αγαπημένα μας πρόσωπα” και είναι αλήθεια. Γιατί ανεξάρτητα με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας μας, η επιστροφή στο σπίτι μας είναι από τα μοναδικά πράγματα, που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς και αποτελεί τον χώρο που δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς.

Το αίσθημα της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που χρειάζεται να νιώθει ο άνθρωπος καθώς η έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα. Το να νιώθει κάποιος ότι μπορεί οποιοσδήποτε και για τον οποιονδήποτε λόγο να μπει στο σπίτι του παράνομα για να κλέψει και να προκαλέσει κακό τόσο σε αυτόν όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα, δεν είναι καθόλου ευχάριστο συναίσθημα!

Κοιτάξτε το σπίτι σας προσεκτικά. Νιώθετε ασφαλής μέσα σε αυτό; Αν όχι, τότε φροντίστε να απευθυνθείτε στους ειδικούς της  SHIELD Group!

Το φαινόμενο της εγκληματικότητας σε μια κοινωνία και η ανασφάλεια που γεννάται στους πολίτες εξαιτίας ενεργειών που διεγείρουν τις ανησυχίες και τους φόβους τους, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα. Οι διαρρήξεις στις οικίες έχουν ιδιαίτερα αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια. Η λήψη όμως βασικών μέτρων προστασίας μπορεί να μειώσει δραστικά την πιθανότητα διάρρηξης της οικία μας.

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης 

Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών είναι αλαζόνες και πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρει ποτέ κανείς να τους πιάσει. Έτσι δεν ανησυχούν καθόλου για το εάν θα γίνουν αντιληπτοί από κάποιον γείτονα, ο οποίος θα δει τα χαρακτηριστικά τους με τόσες λεπτομέρειες και θα δώσει ακριβή περιγραφή στην αστυνομία. Παρόλα αυτά έχουν ένα ευάλωτο σημείο και αυτό είναι τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε τον χρόνο να αποσυνδέσουν και να απενεργοποιήσουν επιτυχώς τα συστήματα παρακολούθησης και δεν θέλουν να καταγραφούν σε βίντεο, γιατί αυτό μπορεί να πέσει στα χέρια της αστυνομίας και στην συνέχεια να προβληθεί στις ειδήσεις. Γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να τους αναγνωρίσει ο δικός τους γείτονας.

Εγκατάσταση συναγερμού

Η πιθανότητα της διάρρηξης μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο εάν εγκατασταθεί ένα εξελιγμένο και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να σκεφτεί κανείς κατά τον σχεδιασμό του συστήματος ασφάλειας μιας κατοικίας είναι η παραδοχή ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρήξεων γίνεται από ευκαιριακούς δράστες και όχι από επαγγελματίες. Είναι δηλαδή οι κλέφτες που θα διαρρήξουν την οικία που φαίνεται εύκολη στην πρόσβασή της και δεν έχει εμφανείς ενδείξεις προστασίας. Το μεγαλύτερο μάλιστα ποσοστό διαρρηκτών θα μπει και θα βγει από την οικία σε λιγότερο από 10 λεπτά. Οτιδήποτε, λοιπόν κάνουμε που θα συντελέσει στην καθυστέρηση του δράστη (δηλ. στην αύξηση του χρόνου των 10 λεπτών) θα προβληματίσει τον δράστη για να ξανασκεφθεί εάν θα μπει ή όχι στην δικιά μας οικία.

Η  SHIELD Group προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας, και αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη, την εγκατάσταση και την εποπτεία τους. Προφυλάσσει με σύγχρονα μέσα το σπίτι και τα πολύτιμα αντικείμενα ώστε να νιώθετε απολύτως ασφαλείς. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αποζητάτε για εσάς και την οικογένειά σας.