Το ενδιαφέρον για την τέχνη παραμένει υψηλό και πάρα πολλοί είναι εκείνοι που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στην αγορά ενός έργου τέχνης! Τα έργα τέχνης είναι η τελική πινελιά που θα δώσει ομορφιά, προσωπικότητα και αρμονία σε έναν χώρο, που θα δημιουργήσει χαρακτήρα σε ένα σπίτι και θα καθορίσει την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.

Είναι γεγονός ότι πολλά από τα έργα τέχνης έχουν μεγάλη χρηματική αξία. Έτσι οποιαδήποτε μεταφορά τους από τον ένα τόπο στον άλλο καθιστά απαραίτητη τη συνοδεία τους από επαγγελματίες συνοδούς ασφαλείας.

Ο σύνοδος ασφαλείας πρέπει να χαρακτηρίζεται από υψηλό αίσθημα προστασίας, ηθική, αφοσίωση, ψυχραιμία και θάρρος! Πρέπει να διαθέτει παρατηρητικότητα και υψηλή πρόληψη και αντίληψη του περιβάλλοντα χώρο που εργάζεται και να παίρνει πάντοτε τα κατάλληλα μέτρα κάλυψης, με αίσθημα ευγένειας και εχεμύθειας απέναντι σ’ αυτούς που συνοδεύει. Ο συνοδός ασφαλείας είναι συνεχώς εκτεθειμένος, γι’ αυτό και πρέπει συνέχεια να ελέγχει την περίμετρο κάλυψης του από το σημείο στο οποίο βρίσκεται ώστε να μπορέσει να προσφέρει την ασφαλή μεταφορά του αντίστοιχου έργου τέχνης.

Η συνοδεία έργων τέχνης αλλά και γενικότερα εμπορευμάτων, είναι μια υπηρεσία, που πρέπει να χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα, αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια.

Η SHIELD Group αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά των έργων τέχνη σας και όχι μόνο. Οι διαδικασίες μεταφοράς, από το σημείο παραλαβής μέχρι και το σημείο παράδοσης, πλαισιώνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Η επιλογή και εκπαίδευση των υπαλλήλων μας με τη χρήση της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής αποτελούν μέλημά μας για την πρόληψη και αποτροπή πιθανών κινδύνων κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα προς την εκτέλεση της δραστηριότητας μέτρα αυτοπροστασίας (αλεξίσφαιρα γιλέκο, προστατευτικά κράνη κτλ.) διασφαλίζει στο έπακρο αφενός τη σωματική του ακεραιότητα και αφετέρου τα πολύτιμα αντικείμενα που μεταφέρει.

Για μας, κάθε μεταφορά είναι και μια ξεχωριστή αποστολή, μια πρόκληση. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με διαφορετικό τρόπο, αφού σχεδιάζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη μας, όλες τις πληροφορίες που εμείς θεωρούμε και κρίνουμε σημαντικές, όπως είναι για παράδειγμα τα δρομολόγια, οι επικίνδυνες περιοχές το αντικείμενο μεταφοράς κτλ.

Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους οδηγούς σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, ειδικές τσάντες εναπόθεσης των αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Όλα τα οχήματα μας διαθέτουν σύστημα GPS και πάντα προνοούμε με την δημιουργία εναλλακτικών σχεδίων για την αντιμετώπιση πιθανής απειλής.