Είναι γεγονός ότι η ασφάλεια αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού ή καταστήματος! Οι κλοπές ή ακόμα και οι ένοπλες ληστείες έχουν αυξηθεί κατά κόρον και ο καθένας ψάχνει τρόπους να προστατεύσει την περιουσία και την οικογένειά του.

Η «θωράκιση» των σπιτιών αλλά και των καταστημάτων λοιπόν κρίνεται πλέον απαραίτητη, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα κλίμα προστασίας και ασφάλειας! Το πρώτο βήμα για την δημιουργία αυτού του αισθήματος ασφαλείας, είναι η τοποθέτηση ενός συναγερμού, ο οποίος και είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα ή μέσο ασφαλείας.

Κάποιοι παρόλα αυτά αποφασίζουν να τοποθετήσουν κάγκελα, κουφώματα ασφαλείας και ό,τι άλλο πιστεύουν ότι θα σταματήσει έναν διαρρήκτη. Αυτό που δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε είναι ότι, το θέμα δεν είναι να δυσκολέψετε τον εκάστοτε διαρρήκτη αλλά να μην του δώσετε χρόνο να δράσει!

Οι περισσότεροι κακοποιοί λειτουργούν συνήθως ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο σύστημα! Πριν δράσουν έχουν ήδη παρακολουθήσει τα θύματά τους και έτσι γνωρίζουν πότε το σπίτι είναι άδειο για να μπορούν να παραβιάσουν τα συστήματα ασφαλείας που έχετε τοποθετήσει. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με ένα ένα σύστημα συναγερμού και αυτό γιατί ανιχνεύει τους διαρρήκτες από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα και τους απωθεί πριν καν σκεφτούν να παραβιάσουν το ακίνητό σας.

Οι μαγνητικές επαφές “θωρακίζουν” όλα τα ανοίγματα του χώρου, δηλαδή τις πόρτες και τα παράθυρα τα οποία αποτελούν τα σημεία εισόδου. Τα ραντάρ που τοποθετούνται στους εσωτερικούς χώρους εντοπίζουν κάθε ύποπτη κίνηση, ενώ ο πίνακας ελέγχου ο “εγκέφαλος” του συναγερμού δίνει εντολή στις σειρήνες να ηχήσουν, τη στιγμή που θα χρειαστεί.

Ο συναγερμός μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ακόμα και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι! Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα είναι ασφαλώς οπλισμένο περιφερειακά με τις μαγνητικές επαφές, αφήνοντας ανενεργά τα εσωτερικά ραντάρ κίνησης.

Η SHIELD Group προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας, και αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, την εγκατάσταση και την εποπτεία τους. Προφυλάσσει με σύγχρονα μέσα το σπίτι και τα πολύτιμα αντικείμενα ώστε να νιώθετε απολύτως ασφαλείς. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αποζητάτε για εσάς και την οικογένειά σας.