Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε άτομα του προσωπικού σας να έχουν ανοίξει τα παράθυρα των γραφείων τους και πάνω στη βιασύνη τους, όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους να τα ξεχάσουν ανοιχτά, χωρίς να σκεφτούν ότι το ανοιχτό παράθυρο μπορεί να δώσει μια εύκολη πρόσβαση στον διαρρήκτη για να εισέλθει στην επιχείρησή σας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει διαρρήκτες να χρησιμοποιούν τους πιο περίεργους τρόπους και τα πιο περίτεχνα σχέδια για να εισέλθουν στα εκάστοτε κτίρια! Ανθρώπους να εισέρχονται από την οροφή πανύψηλων κτιρίων, άλλους που κόβουν το ρεύμα μιας ολόκληρης περιοχής και άλλους που περνούν μέσα από πιο απίστευτα μέρη ενός κτιρίου κλέβοντας όλες τις εγκαταστάσεις και τα αποθέματά τους.

Να θυμάστε ότι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις κλοπής προγραμματίζονται πάντα εκ των προτέρων. Οι επίδοξοι κλέφτες παρακολουθούν το κτίριο που θέλουν να εισβάλουν για εβδομάδες, ακόμη και μήνες. Αυτό τους βοηθά να μάθουν τις συνήθειες τόσο των εργαζομένων αλλά και να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις που έχουν “βάλει στόχο”.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν μια μικρή ζημιά στο κτίριο για να δουν αν θα χτυπήσει ο συναγερμός καταγράφοντας ταυτόχρονα τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσει κάποιος αλλά και ποιος είναι αυτός που τελικά φτάνει για να βοηθήσει! Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να οργανώσουν διαρρήξεις μεγαλύτερης κλίμακας.

Στην SHIELD Group διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας από εκπαιδευμένους υπαλλήλους. Είμαστε ειδικοί στο να διατηρούμε το γραφείο σας ασφαλές για όλους και να κρατάμε τους εισβολείς μακριά.

Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και για την περίμετρο. Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα.