Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρηματιών και αυτό δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των ίδιων των επιχειρήσεών τους!

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι πρωτοφανής η αύξηση της εγκληματικότητας που καταγράφεται τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια της χώρας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Έλληνες πολίτες και οι επιχειρηματίες καθημερινά να νιώθουν περισσότερο ανασφαλείς και απροστάτευτοι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά, αυξημένη εμφανίζεται κατά τους πρώτους μήνες του 2011 η εγκληματική δραστηριότητα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα: οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν αυξηθεί κατά 7,5 % ενώ οι ληστείες κατά 5,1 %. Επιπλέον, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, μέχρι το τέλος του 2010 καταγράφηκε 45,45 % αύξηση στις ανθρωποκτονίες και 58,5 % αύξηση ληστειών σε σχέση με το 2009.

Ως εταιρεία ασφαλείας προσφέρουμε υπηρεσίας που βοηθούν τους ανθρώπους να διατηρούν τις ιδιοκτησίες τους ασφαλείς, είτε πρόκειται για εμπορικές είτε για κατοικίες. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του αλλά και τις βασικές τους ανάγκες! Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της ασφάλειας με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη εμπειρία και να ξέρουμε κάθε φορά πως να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας!

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό, αν σκεφτεί κανείς πόσες ευκαιρίες μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας υποψήφιος κλέφτης! Κοιτάζοντας εσείς για παράδειγμα ένα χαλασμένο παράθυρο της επιχείρησής σας πιθανόν να σκεφτείτε ότι πρέπει να το αντικαταστήσετε. Από την άλλη βλέποντας το ένας κλέφτης θα σκεφτεί ότι ανακάλυψε ένα πολύ εύκολο σημείο για να εισέλθει στο κτίριό σας. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου μας και μάθετε τους πιο περίεργους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας κλέφτης για να εισέλθει στην επιχείρησή σας!