Συνοδεία

Η συνοδεία φυσικών προσώπων και εμπορευμάτων,
είναι μια υπηρεσία, που πρέπει να χαρακτηρίζεται από
διακριτικότητα, αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ V.I.P.

Η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων, που μπορεί να αντιμετωπίσει το φυλασσόμενο πρόσωπο, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας. Για τη SHIELD Group, η υπηρεσία συνοδείας προσώπων, βασίζεται στην κατάλληλη εκπαίδευση και την ιδιαίτερη εξειδίκευση, μιας και η απειλή, μπορεί να εμφανιστεί από οποιοδήποτε σημείο.

Φροντίζουμε να αξιολογούμε τους πιθανούς κινδύνους, που μπορεί να διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης, δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ασφαλείας, ώστε να μην διαταράσσεται σε καμία περίπτωση η καθημερινότητα του φυλασσόμενου προσώπου.
Ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες, επαγγελματίες του είδους, λειτουργούν ως συνοδοί παρέχοντας το αίσθημα της ασφάλειας ακόμα και καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου.Το εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας είναι έτοιμο και ικανό να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση και εάν προκύψει.

Η SHIELD Group, διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, εξελιγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα και ειδικά διαμορφωμένα μέσα μετακίνησης (αυτοκίνητα, μηχανές μεταφοράς, ασύρματο δίκτυο, αλεξίσφαιρα, όπλα κτλ.)

Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και με ειδικές γνώσεις στις πολεμικές τέχνες αλλά και στην παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Στη SHIELD Group, αναλαμβάνουμε την συνοδεία εμπορευμάτων, χρηματαποστολών, εγγράφων, έργων τέχνης ή άλλων πολύτιμων αντικειμένων, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους, με σιγουριά και ασφάλεια.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας (αλεξίσφαιρα γιλέκο, προστατευτικά κράνη κτλ) διασφαλίζει στο έπακρο τη σωματική του ακεραιότητα, και κατ΄ επέκταση, την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Για μας, κάθε μεταφορά είναι και μια ξεχωριστή αποστολή, μια πρόκληση. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με διαφορετικό τρόπο, αφού σχεδιάζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη μας, όλες τις πληροφορίες που εμείς θεωρούμε και κρίνουμε σημαντικές, όπως είναι για παράδειγμα τα δρομολόγια, οι επικίνδυνες περιοχές το αντικείμενο μεταφοράς κτλ.

Στην SHIELD Group διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους οδηγούς χρηματαποστολών, σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, ειδικές τσάντες εναπόθεσης των αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Όλα τα οχήματα μας διαθέτουν σύστημα GPS και πάντα προνοούμε με την δημιουργία εναλλακτικών σχεδίων για την αντιμετώπιση πιθανής απειλής.

Η ασφάλειά σας πρώτο καθήκον μας

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ