Η άνοδος της εγκληματικότητας αλλά και το γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί στην κοινωνία, έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αναζητούν μια σύγχρονη εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας.

Εάν σκέφτεστε με ποιο τρόπο μπορείτε να προστατέψετε την επιχείρησή σας η εταιρεία security είναι μονόδρομος. Αυτό όμως που πρέπει να αποφασίσετε είναι μεταξύ των στατικών φυλάξεων και των κινητών περιπολιών ασφαλείας! Για να αποφασίσετε αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε τόσο το μέγεθος των εγκαταστάσεων σας όσο και τους στόχους που έχετε θέσει, επενδύοντας στην ασφάλεια!

Στατική Φύλαξη

Η στατική φύλαξη είναι η προτιμότερη επιλογή όσον αφορά τις εισόδους, έξοδος της εκδήλωσης τα καταστήματα λιανικής αθλητικούς αγώνες κτλ. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η φυσική παρουσία των security μπορεί να δράσει ως αποτρεπτικό μέσο για την πρόληψη διαφόρων εγκλημάτων. Ακόμα η στατική φύλαξη μπορεί να δημιουργήσει το αίσθημα της σιγουριάς και τόσο στους επισκέπτες όσο και στο προσωπικό της επιχείρησης σας! Η στατική φύλαξη λοιπόν, αποτελεί την καλύτερη λύση σε καταστάσεις όπου θέλετε να παρακολουθείτε ποιος εισέρχεται και ποιος εξέρχεται από τον χώρο σας αλλά και σε περιπτώσεις που θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά και τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Για την προστασία των χώρων σας, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας μας, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη επιτηρώντας, με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών ασφαλείας τόσο για το συγκεκριμένο σημείο, όσο και την περίμετρο του. Η πρόληψη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο μας και οι ενέργειες των υπαλλήλων ασφαλείας, όπως περιπολίες, έλεγχος σημείων και συνολική εποπτεία, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών τηρείται σε όλο το φάσμα!

Η SHIELD Group, μέσα από την πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών security, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία, οργάνωση αλλά και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένους επαγγελματίες σωματοφύλακες για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Με τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, προετοιμάζουμε τα στελέχη και το προσωπικό, ώστε να μπορεί να αναλάβει την προσωπική ασφάλεια σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Εάν θέλετε να μάθετε για ποιες περιπτώσεις είναι ιδανική η υπηρεσία της κινητής περιπολίας διαβάστε το δεύτερο μέρος του άρθρου μας!