Επιλέγοντας εκπαιδευμένους security, έτοιμους να αντιδράσουν σε οποιεσδήποτε ύποπτες συμπεριφορές, περιπολώντας τακτικά το κτίριο θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή σας!

Κινητή Περιπολία

Κινητή περιπολία είναι όταν οι security μετακινούνται στις εγκαταστάσεις σας παρακολουθώντας διάφορες ύποπτες συμπεριφορές και έχοντας ως στόχο να εντοπίσουν ενδεχόμενους εισβολείς! Η κινητή περιπολία είναι χρήσιμη για την προστασία της περιουσία σας, κυρίως όταν εσείς δεν είστε εκεί. Εκτός από την περιπολία στο εξωτερικό του κτιρίου σας γίνονται κι εσωτερικές περιπολίες πάλι με στόχο τον εντοπισμό υπόπτης δραστηριότητας.

Οι περιπολίες στην SHIELD Group πραγματοποιούνται με ειδικά εξοπλισμένο στόλο οχημάτων και άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με στόχο την αποτροπή κάθε είδους κακόβουλων ενεργειών.

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη λύση;

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει και παραπάνω η στατική φύλαξη είναι ιδανική στις περιπτώσεις που αφορούν τις εισόδους και τις εξόδους των διαφόρων εγκαταστάσεων! Οι security θα μπορούν να ελέγχουν την ταυτότητα των επισκεπτών αλλά και τις αποσκευές τους! Από την άλλη μια ομάδα κινητής περιπολίας θα μπορεί να ελέγχει τις εγκαταστάσεις σας σε συγκεκριμένα ή μη χρονικά διαστήματα και να παρακολουθεί σημάδια παράνομης δραστηριότητας!

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε έναν συνδυασμό και των δύο υπηρεσιών για την φύλαξη της επιχείρησή σας.

Η SHIELD Group, μέσα από την πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών security, διαθέτει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένους επαγγελματίες σωματοφύλακες για τη φύλαξη του χώρου σας. Με τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, προετοιμάζουμε τα στελέχη και το προσωπικό, ώστε να μπορεί να αναλάβει την προσωπική ασφάλεια σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Στόχος και προτεραιότητά μας η δική σας ασφάλειά!