Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι ο χώρος του καταστήματός σας παραμένει ασφαλής τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζομένους σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένας χώρος εργασίας μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα της ανασφάλειας συμπεριλαμβανομένης της απροσεξίας στη λεπτομέρεια ή της ασυνέπειας στον ελέγχο των δαπέδων, που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό ή ασθένεια.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψιν κατά την αξιολόγηση της ασφάλειας του καταστήματός σας όπως:

  • Κίνδυνος πυρκαγιάς

Παράγοντες όπως εκτεθειμένο καλώδιο από φωτισμό ή υπολογιστές, ακατάλληλη αποθήκευση χημικών σε ένα πίσω δωμάτιο ή εύφλεκτα υλικά που αφήνονται κοντά σε πηγή θερμότητας αποτελούν σημαντικούς κινδύνους πυρκαγιάς που θα μπορούσαν να βλάψουν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για τυχόν πυρκαγιές που μπορεί να προκύψουν, να έχετε πάντα πυροσβεστήρες στο κατάστημά σας.

  • Έλεγχος εγκαταστάσεων

Επιθεωρήστε οπτικά τις εγκαταστάσεις του καταστήματός σας με συνέπεια για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμφανείς κίνδυνοι. Αυτοί οι κίνδυνοι μπορεί να περιλαμβάνουν ανομοιόμορφο δάπεδο, διαρροές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατύχημα και πτώση σε έναν πελάτη ή εργαζόμενο και άστοχη τοποθέτηση αντικειμένων στο πάτωμα που μπορεί να κάνουν κάποιον να σκοντάψει και να τραυματιστεί.

  • Εγκληματική ενέργεια

Εάν έχετε βιώσει κλοπές ή άλλου είδους εγκλήματα στο κατάστημά σας ή σε κάποιο κοντινό κατάστημα, η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων σας μπορεί να είναι σε κίνδυνο. Να είστε προετοιμασμένοι να καταπολεμήσετε το έγκλημα, λαμβάνοντας μέτρα που μπορεί να περιλαμβάνουν την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού ασφαλείας, την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης σε διάφορα σημεία του καταστήματός σας και την πρόσληψη ενός φύλακα που μπορεί να παρακολουθεί το κατάστημά σας κατά τις εργάσιμες ώρες.

Αφήστε την ασφάλεια του καταστήματός σας στις υπηρεσίες της SHIELD GROUP και μείνετε ήσυχοι ακόμα κι όταν βρίσκεστε μακριά. Επιλέξτε ανάμεσα στον συναγερμό ασφαλείας και την υπηρεσία στατικής φύλαξης που θα επιτηρήσει με το κατάλληλο σχέδιο ενεργειών, το χώρο σας.