Διανύουμε μια περίοδο που πέρα όλων των γενικών αλλαγών, έχει διαφοροποιήσει και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο οι καθιερωμένες εργασίες καθαρισμού. Οι χώροι μάλιστα των οποίων ο τακτικός και συστηματικός καθαρισμός χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι οι λεγόμενοι κοινόχρηστοι, που τόσο η καθαριότητα όσο και η απολύμανση τους, έχει μετατραπεί σε επιτακτική ανάγκη!

Η τακτική καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι τόσο απαραίτητη και τόσο σημαντική όσο εκείνη του εσωτερικού του σπιτιού ή του γραφείου.

Γιατί για παράδειγμα όσο καθαρό και εάν είναι το εσωτερικό του σπιτιού σας, όταν οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας σας είναι βρόμικοι, όλα τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί θα μεταφερθούν μέσα σε αυτό.

Άνθρωποι εισέρχονται και εξέρχονται καθημερινά από τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων με τους περισσότερους από αυτούς να ακουμπούν με τα χέρια τους επιφάνειες όπως μπουτόν, πετούγιες, διακόπτες, κουπαστές κ.λπ.

Αυτό που χρειάζεστε λοιπόν για τη σωστή καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων σας είναι μια επαγγελματική προσέγγιση καθαρισμού, από ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που θα συντελέσει στην διατήρηση της καλής υγιεινής του χώρου σας και θα σας απαλλάξει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και άγχος.

Η SHIELD Group διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών facility management που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων και φυσικά των κοινόχρηστων χώρων σας!

Τα συνεργεία καθαρισμού μας, σας επισκέπτονται στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στη φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων σας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας. Εφαρμόζουμε σύγχρονα πρότυπα καθαρισμού και συγχρόνως εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία μηχανημάτων και εργαλείων που απαιτούνται σε κάθε τομέα καθαρισμού, για την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας σε κάθε στάδιο και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις.